De lekkages die vaak voorkomen in woningen

Lekkages in uw woning kunnen verschillen van vervelende druppels tot ernstige schade aan uw huis. Met de hulp van moderne lekdetectie kunnen experts de meest voorkomende lekkages identificeren zonder dat er uitgebreid sloopwerk aan te pas komt. We zullen enkele veelvoorkomende lekkages bekijken die kunnen worden gevonden met behulp van geavanceerde lekdetectietechnieken.

De gewone lekkages in uw huis

Het is een bekend fenomeen onder huiseigenaren: daklekkages. Lekkages kunnen ontstaan door beschadigde dakbedekking, ontbrekende dakpannen of een ontoereikende afdichting rond schoorstenen. Moderne lekdetectie maakt gebruik van thermografie, waardoor experts exacte locaties van lekkages kunnen identificeren zonder dat er grootschalig sloopwerk nodig is.

De lekkages die vaak voorkomen in uw badkamer

Het komt voor dat lekkages in de badkamer over het hoofd worden gezien, maar vochtplekken op muren of plafonds zijn vaak signalen van problemen met de sanitaire voorzieningen. Experten kunnen met behulp van moderne lekdetectietechnieken, zoals vochtigheidsmeters en thermische camera's, snel de bron van de lekkage lokaliseren. Hierdoor kan voorkomen worden dat er onnodige schade aan uw huis ontstaat.

De waterleidinglekkages bij u thuis

Beschadigd rubber, kapotte kit- en voegwerk, of zelfs lekkages in de afvoer (riolering) kunnen problemen veroorzaken in de waterleidingBij lekdetectie wordt er gebruikgemaakt van akoestische technologieën om het geluid van waterstroom in leidingen te detecterenOp deze wijze wordt de exacte locatie van de lekkages vastgesteld

Locatie van radiatoren met lekken

Als gevolg van slijtage of fouten in de constructie kunnen radiatoren gaan lekken. Bij moderne lekdetectiemethoden wordt thermografie ingezet om temperatuurverschillen bij radiatoren te meten en zo lekkages op te sporen. Hierdoor worden lekkages bij radiatoren snel opgespoord en behandeld.

Ontdek onopgemerkte waterleidinglekkages

Er bestaat een risico dat leidingen beschadigd raken en zo onopgemerkte lekkages veroorzaken. In ontoegankelijke gebieden kunnen specialisten endoscopie gebruiken voor onderzoek. Op deze manier worden lekkages snel en efficiënt opgespoord om additionele schade te voorkomen.

Heeft u hulp nodig van specialisten?

Door de toepassing van geavanceerde technologieën zoals thermografie, akoestische detectie en endoscopie kunnen lekdetectiespecialisten lekkages snel en nauwkeurig lokaliseren. Als u vermoedt dat er een lekkage in huis is, is het aan te bevelen om een professionele lekdetectiedienst in te schakelen voor het opsporen van de lekbron. Neem contact op met Moorman Totaal Techniek Lekdetectie voor een betrouwbaar lekonderzoek in Zaandam en omgeving!

Snel een medewerker spreken?

Bel 085 106 1046

Wij helpen u graag verder!

Misschien ook interessant..

> Lekvrij wonen zo doet u dat
> Aan de slag zelf een waterlekkage in huis opsporen
> Wat is lekdetectie eigenlijk