Lekkage in Zaandam? Geen nood!

Lekkage is een vervelend probleem, waar u helaas gemakkelijk mee te maken krijgt. Verkeerde aansluiting van een leiding, slijtage of een scheurtje of breukje zijn al snel aanleiding voor het ontstaan van lekkage. Een bijkomend probleem is dat lekkages met het blote oog niet of nauwelijks waar te nemen zijn. U merkt vaak pas na een tijdje dat er lekkage is, op het moment dat er vochtplekken op uw muren of plafonds ontstaan. Het lek zelf krijgt daardoor de kans om groter te groeien, en de schade verergert.

Merkt u op dat er sprake is van lekkage? Aarzel dan niet te lang en schakel in Zaandam de hulp in van Moorman Totaal Techniek. Bij spoed staan wij zelfs dag en nacht voor u klaar, 365 dagen per jaar! Onze ervaren vakmannen vinden gegarandeerd elk lek en zorgen voor een snelle, permanente oplossing.

Vervelende gevolgen van lekkage

Het vocht dat vrijkomt bij lekkage kan uw woning ernstig en permanent beschadigen, omdat het water door alle materialen in uw muur of vloer trekt. Beton, hout en isolatiemateriaal raakt hierdoor beschadigd en kan gaan schimmelen, met vieze vochtplekken en bacteriën als gevolg die schadelijk zijn voor u gezondheid. Vanzelfsprekend wilt u dit liever voorkomen, maak daarom een afspraak voor lekdetectie in Zaandam!