Lekkage opsporen in Zaandam

Het is een feit dat lekkage zo snel mogelijk moet worden opgespoord en verholpen, om ernstige schade aan uw woning te minimaliseren. Een lek is echter vaak moeilijk te vinden, omdat het probleem vrijwel altijd ontstaat in een leiding die netjes is weggewerkt in een muur of onder de vloer. U kunt hier niet in of onder kijken zonder te hakken en breken! Gelukkig is het dankzij lekdetectie niet meer nodig om uw woning te slopen, dankzij geavanceerde apparatuur kunnen wij elk lek opsporen zonder schade aan te richten.

Onze schadevrije aanpak

Lekdetectie is het schadevrij opsporen van lekkage in een woning. Dit wordt gedaan met behulp van speciale apparatuur, waarmee als het ware ‘door structuren heen’ gekeken kan worden. Er wordt onder andere gewerkt met een warmtebeeldcamera, een speciaal traceergas en een detecteerbare kleurstof. Welke methode wordt gebruikt om lekkage op te sporen, hangt af van de specifieke situatie. Iedere lekkage is immers uniek!

Moorman Totaal Techniek is al jarenlang dé specialist op het gebied van lekdetectie in Zaandam. We zijn dag en nacht beschikbaar en werken bovendien voor zeer scherpe prijzen! We staan bekend als goedkoopste van Nederland. Lekkage in Zaandam? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.